Informatie over Ron Traets

‘Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open’. Dit gezegde is zeker van toepassing op het ontstaan van mijn passie voor het menselijk lichaam. In 1991 moest ik met pijn in mijn hart, door fysieke ongemakken na een ongeluk, mijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen.

Ik besloot om verzorger te worden bij mijn club V.V. de Schutters (Stampersgat). In 1992 behaalde ik hiervoor mijn diploma. Hierna rondde ik de ene na de andere opleiding af. Dit deed ik niet voor de prestatie van het behalen van een diploma, maar puur voor het opdoen van kennis. Ik wil precies weten hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt, wat je kunt bereiken met voeding en al deze kennis ook overbrengen.

Sporttherapeut

Via V.V. de Schutters (Stampersgat) naar Ves'35 (Oudenbosch), SC Gastel, KNVB selectieteams < 14, 17, 19, 21 en dames <23, RBC kom ik

uiteindelijk bij de Moerse Boys (Zundert) terecht. Een voetballer/sporter na een blessure weer terugkrijgen op het oorspronkelijke niveau is voor mij het ultieme. Ik ken de frustratie die voetballers hebben tijdens een blessure. Daarom klikt het vaak goed.

Na bijna dertig jaar heb ik besloten het iets rustiger aan te gaan doen. Drieëntwintig weken per jaar was ik zeventig uur per week bezig met mijn reguliere baan, trainen, wedstrijden, het geven van cursussen aan andere verzorgers, het zelf volgen van opleidingen. Het is tijd om mijn kennis en kunde anders voort te zetten. Maar afscheid nemen van de voetbalwereld kan ik nog niet.

Eigen praktijk in Steenbergen

Belangrijk is dat mijn behandelingen niet alleen sport gerelateerd zijn. Want voor bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, behandelingen tegen hooikoorts (medical taping) en migraine ben je bij mij ook aan het juiste adres. Op deze website kun je meer

informatie over mijn behandelingen terugvinden.

Toegankelijk

Omdat ik weet wat behandelingen met iemands welzijn kunnen doen, wil ik het zo laagdrempelig mogelijk houden. Dit zie je terug in mijn lage prijzen en flexibiliteit. Meestal behandel ik in de avonduren en wanneer nodig ook bij de mensen thuis. Ik neem dan een behandeltafel en toebehoren mee.