Blarenprikkers á 10 stuks

Blarenprikkers á 10 stuks

Blarenprikkers á 10 stuks

€ 0,61

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blarenpleisters Heka Medium 6 stuks (Compeed)

Heka blarenpleisters beschermt de huid tegen vocht, vuil en bacteriën. Bovendien kan de Heka Blister ook preventief gebruikt worden.
Inhoud 6 stuks. Afm. blarenpleister 42 x 68 mm. (ovaal).

Gebruiksaanwijzing:

* Op een schone droge huid aanbrengen.

* Randen goed aandrukken.

* de pleister kan blijven zitten totdat deze vanzelf los laat.

 

In een handig afsluitbaar kunststof doosje (afm. doosje 90 x 52 mm.).

 

Blarenpleisters Heka Medium 6 stuks (Compeed)

€ 3,59

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Second Skin Spenco 2 vellen van 7,5 cm. x 16,5 cm.

Second Skin van Spenco is een uniek product, de blarenpleister is geïmpregneerd met een hydrogel met vitamine E.

Deze hydrogel heeft de eigenschap de beschadigde huid te verzorgen, ondersteunen in het helingproces en te beschermen tegen vuil.

Spenco Second Skin is verpakt in een hersluitbaar zakje, 2 vellen van 7,5 cm. x 16,5 cm.

 

Second Skin Spenco 1 vel van 7,5 cm. x 16,5 cm.

€ 13,35

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Compeed Anti-Blaren stick

Wanneer schoenen zoals sportschoenen, wandelschoenen en/of bergschoenen maar ook skischoenen, laarzen e.d. te strak zitten en knellen ontstaat er wrijving. De huid "schuurt" dan langs de schoen en zo ontstaat er een blaar.

 

Wanneer de gevoelige plek van de huid behandeld wordt met de Compeed Anti-Blaren stick wordt het "schuren" tegengegaan. Compeed Anti-Blaren stick is transparant en eenvoudig aan te brengen.

 

Compeed Anti-Blaren stick

€ 4,97

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Compeed blarenpleisters Small

Compeed blarenpleisters Small zijn verpakt per stuk, afm. 2 cm. x 6 cm.

De hydrocolloïde technologie, met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes, werkt als een tweede huid en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans.

Voor gebruik van de Compeed bklarenpleisters dient de huid schoon en drooggemaakt te worden.

De kleefzijde van de blarenpleister mag niet worden aangeraakt en de blarenpleister moet blijven zitten totdat deze vanzelf loslaat.

Compeed blarenpleisters Small

€ 5,28

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Compeed blarenpleisters tenen

Blarenpleisters van Compeed speciaal voor de tenen blijven goed op hun plaats en zorgen voor een snel herstel van de aangedane plaats.

De blarenpleisters van Compeed zijn uitgerust met een hydrocolloïd technologie welke een actieve gel bevat met vochtabsorberende deeltjes. Dit verzacht onmiddellijk de pijn en beschermt tegen wrijving.

De 8 blarenpleisters in een doosje werken als een tweede huid en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Compeed blarenpleisters zijn meerdere dagen achter elkaar te gebruiken.

 Afm.  1,7 cm. x 5,1 cm.

Compeed blarenpleisters tenen

€ 5,28

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Compeed blarenpleister Medium

Hydrocolloïde pleisters waarvan de binnenlaag is samengesteld uit een hypoallergene klevende substantie die het vocht van de wondcellen absorbeert en tegelijkertijd de huid laat ademen. Het is klinisch bewezen dat wonden sneller herstellen in een vochtige omgeving.

Door hun unieke samenstelling verlichten Compeed blarenpleisters direct de pijn en druk. De pleister bevat vochtabsorberende deeltjes.

Deze deeltjes zorgen ervoor dat er vocht uit de wond wordt opgenomen en dat er een steunkussentje wordt gevormd dat extra bescherming geeft en de druk verlicht. Dankzij het half doorschijnende huidvriendelijke materiaal zijn Compeed blarenpleisters onopvallend en kunnen ze zelf in open schoenen gedragen worden. Bovendien kunnen de Compeed blarenpleisters zowel preventief als curatief gebruikt worden.

Verpakking bevat 5 pleisters van 4,2 cm. x 6,8 cm.

Compeed blarenpleister Medium

€ 5,28

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml.

Rowo Hirschtalgcreme met vitamine E en D-Panthenol (provitamine B5) is geschikt in gevallen van zware belasting van de handen, voeten en huid. Rowo Hirschtalgcreme werkt perfect als alternatief voor pleisters of tape. De creme fungeert als een tweede huidlaag wanneer deze aangebracht wordt op de beschadigde of op de te beschermen huid.

Rowo Hirschtalgcreme is te gebruiken bij een ruwe en/of gebarste huid, eeltvorming, doorliggen, schaafwonden, droge huid, ter voorkoming van kloven, in de sport of de vrijetijdsbeleving (o.a. wandelen en fietsen) op plaatsen waar de wrijving en druk het grootst is, ter voorkoming van blaren, verzacht en verlicht het ongemak van blaren en zorgt voor optimale heling.

De ingrediënten zorgen voor additionele verzorging van de huid en laten de huid lange tijd zacht aanvoelen.

Hirschtalgcreme Rowo

€ 7,03

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Skin-On-Skin blarenpleister 2,5 cm. x 2,5 cm.

Skin-On-Skin blarenpleister bevat een geavanceerde formule hydrogel om langdurige bescherming en flexibiliteit te bieden voor uw eigen huid. Skin-On-Skin biedt superieure demping en vermindering van wrijving.

Skin-On-Skin hydrateert en verzacht ook de huid, verzacht blaren, schaafwondjes en insectenbeten. Skin-On-Skin is ideaal voor de behandeling van kleine dermale afscheidingen, activiteitsgerelateerde huidirritaties en blaren, voor schaafwondjes, brandnetelwondjes en insectenbeten.

Een pot Skin-On-Skin bevat 200 blarenpleisters met hydrogel, af. 2,5 cm. x 2,5 cm.

 

Skin-On-Skin blarenpleisters 2,5 cm. x 2,5 cm.

€ 52,76

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Skin-On-Skin blarenpleister 7,5 cm. rond

Skin-On-Skin blarenpleister bevat een geavanceerde formule hydrogel om langdurige bescherming en flexibiliteit te bieden voor uw eigen huid en is ideaal voor de behandeling van kleine dermale afscheidingen, activiteitsgerelateerde huidirritaties en blaren, schaafwondjes, brandnetelwondjes en insectenbeten.

Een pot Skin-On-Skin bevat 48 ronde blarenpleisters, afm. 7,5 cm.

 

 

Skin-On-Skin blarenpleisters 7,5 cm.

€ 64,69

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen