AQAMAMASSAGE

 

 

Warmwaterkussen massage, ook wel Aqama® massage genoemd, is een door Christa Van Veen-Veerman ontwikkelde massagetechniek, waarbij de client op de rug op een warmwaterkussen ligt. Door het warme water ontspannen spieren en gewrichten, en komt de doorbloeding op gang. De temperatuur van het water, het kabbelende geluid en de schommelende beweging van het water tijdens de massage wekken een weldadige, diepe ontspanning op. Vooral tijdens de natte herfst en de koude wintermaanden een absolute aanrader!

 

Uitgaande van de klassieke massagetechniek bestaan de handgrepen uit lange en desgewenst diepe effleurages (strijkingen), een beperkt aantal pétrissages (knedingen), schudden en rekken, hoofdhandgrepen en mobiliteitsoefeningen op de gewrichten. Voor de massage van de rug worden daarvoor de handen van de masseur tussen het lichaam van de cliënt en het warmwaterkussen geplaatst, waarbij relatief veel massageolie wordt gebruikt. Massage van de voorkant van het lichaam wordt eveneens in ruglig uitgevoerd. Bij warmwaterkussenmassage komt het gehele lichaam aan bod!

 

 

Warmwaterkussenmassage wordt op de ontblote huid gegeven, waarbij je naar eigen voorkeur je ondergoed kunt aanhouden of de massage ontkleed kunt ondergaan. Dames dragen bij voorkeur een bh met rugsluiting i.v.m. de rugmassages, heren bij voorkeur geen boxershorts of ander ondergoed met lange pijpen. Houd bij de keuze van ondergoed rekening met het feit dat bij warmwaterkussenmassage relatief veel olie wordt gebruikt! Draag verder loszittende kleding die niet knelt, en neem, voorafgaand aan de behandeling, thuis een lekkere warme douche.

 

Prijzen:

 

Aqamamassage ½ uur       € 20,=
Aqamamassage 1uur         € 35,00
Aqamamassage 1 ½ uur   
 € 52,50