Weleda Calendula massageolie 100 ml

Weleda Calendula Massageolie is een licht geurende olie die bij uitstek geschikt is voor de verzorging van de gevoelige huid.

Weleda Calendula massageolie is veelzijdig te gebruiken bij een ontspannende massage, om te verwarmen of een ruwe of licht geprikkelde huid te verzorgen.

Werking:

Calendula Massageolie verdrijft een gevoel van kou, verzorgt een ruwe of gevoelige huid, versterkt het ontspannende gevoel van een massage en heeft een verlichtende invloed op gespannen nek en schouders.
Bovendien ondersteunt Calendula een gezonde huidstructuur en houdt rekening met haar kwetsbaarheid. Het extract uit kamille dat aan de olie is toegevoegd heeft een zuiverende werking en kalmeert de huid.

Gebruik:

Calendula Massageolie is geschikt voor de dagelijkse verzorging van het lichaam.
Breng de olie vliesdun op, het beste na het baden of douchen op de nog vochtige huid. Ze laat zich goed verdelen en trekt snel in, zonder een vetfilm achter te laten.
Bij een massage zoveel gebruiken dat de huid de olie goed kan opnemen.

Voor wie speciaal?
Voor mensen met een gevoelige huid, voor iedereen die snel last heeft van huidoneffen-heden.

 

Weleda Calendula massageolie 100 ml

€ 12,77

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Weleda Arnica massageolie 200 ml

Weleda Arnica Massageolie is een verwarmende en ontspannende olie de spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt.

Weleda Arnica massageolie laat zich prettig over je huid verdelen en zorgt voor een goed contact met de huid tijdens een massage. 


Werking:

Naast een verwarmende invloed op de huid, heeft Arnica Massageolie ook de eigenschap om stijve en stramme spieren te ontspannen.
De olie geeft je als het ware een omhullend isolerend laagje. Etherische olie van rozemarijn en lavendel stimuleren de doorbloeding en geven een opwekkende geur.

Gebruik:

Arnica Massageolie kent heel verschillende toepassingen. Deze olie kan als massageolie, warmtebad of na bad of douche worden gebruikt.

  • Voor een warmtebad voeg je 3 tot 4 doppen aan het volgelopen bad toe.
  • Na een douche- of badbeurt kun je de olie vliesdun opbrengen en licht in de nog vochtige huid inmasseren. De huidolie trekt in zonder een vetfilm achter te laten.

Voor wie speciaal?
Voor iedereen met gevoelige spieren na het sporten. Voor zowel professionele sporters als voor amateur-sporters, voor iedereen die wel eens een stijve rug of stramme schouders heeft. 

Weleda Arnica massageolie 200 ml

€ 21,24

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen